mph personal statement writing a startup business plan nursing research proposal i forgot to do my essay residential care attendant homework help business plan template uk dissertation educational policy how to write a good application mission statement personal training studio business plan dissertation consultation services ecosystem
Start / Om NNM II /  Programmet NNM II

Programmet Ny Nordisk Mat II

Ny Nordisk Mad er for alle madinteresserede i hele Norden. Forbrugere og gastronomer kan nu sammen med producenter og ernæringseksperter se frem til, at lokal mad og råvarer igen finder vej ind på tallerkenerne i de nordiske køkkener. Den mangfoldige nordiske madkultur er på vej tilbage – både til køledisken og til den bedste restaurant.

Med Ny Nordisk Mad vil de nordiske regeringer gøre Norden synlig på det gastronomiske verdenskort. Projektet arbejder med den nordiske madkunst tilberedt af rene og sunde råvarer og fødevarer fra både landbrug og fiskeri. Et af målene er at tilbyde befolkningen en kost, der bidrager til bedre sundhed og livskvalitet.

Ny Nordisk Mad rendyrker den fælles nordiske madkulturelle identitet og bygger på de kvaliteter, der findes i vores region: renhed, enkelhed, sikkerhed og etik. Samtidigt skal det ambitiøse madprojekt styrke Nordens konkurrenceevne i den øgede internationale konkurrence på det globale fødevaremarked.

Ny Nordisk Mad løber fra 2007-2009 og 2010-2014 og ledes af en styregruppe.

NNM II kommunikationsrapport 2014

NNM II årsrapport 2013

NNM II organisationskarta 2013

Läs om NNM II halvtidsutvärdering (2010-2012)

Läs om NNM  II halvtidsrapport (2010-2012)

Läs om pågående och avslutade aktiviteter inom NNM II 2012

Läs om ramprogrammet för NNM II

Läs om kommunikationsstrategin för NNM II