Ny Nordisk Mad som TV

08-05-2009

Ny Nordisk Mad har indgået en aftale med tv-selskabet Tellus om en tv-serie på 5 til 6 programmer om Ny Nordisk Mad i alle de nordiske lande. Allerede nu er der kontrakt med Norge og Sverige, mens den danske del af aftalen har ladet vente på sig.

Salgschef og producent ved Tellus, Hilde Apneseth mener, det vil være ærgerligt og unaturligt, hvis Danmark ikke er med i aftalen.

”Det er vores erfaring, at hvis vi laver nordisk tv med Sverige, Norge og Danmark, så følger Finland og Island gerne med,” siger Hilde Apneseth, som mener, at de sidste aftaler er på plads i løbet af maj måned.

Der er dog en midlertidig accept fra Danmark, det betyder at de kommende udsendelser om Ny Nordisk Mad kan vises i Danmarks Radio, ligesom der er faste aftaler om at vise dem i det landsdækkende norske tv, NRK og svensk tv, SVT samt på islandske og finske tv-stationer. Udsendelserne vil blive på hver 30 minutter, og de vil have kendte nordiske programværter. Endnu er der ikke navne fremme her, men de nationale initiativtagere har spændende ideer, fortæller Hilde Apneseth.

Som indledning til den nye tv-aftale dækker Tellus Ny Nordisk Mads ambassadørmøde på Færøerne den 26. til 28. maj.


<- tilbage til nyhedslisten