pop culture research paper topics narrative essay ghostwriter services homework help south carolina high school creative writing lesson plans best resume writing services chicago kent history research paper ideas
Start / Kontakt / Projektledare /  Elisabet Skylare

Elisabet Skylare

Projektledare Elisabet Skylare, Mat & kreativa näringar, elisabet@If you can see this, please update your browserskylare.com, +45 26207579

Elisabet Skylare håller en ek. magisterexamen med inriktning på marknadsföring - framförallt inom upplevelsesindustrin - samt är certifierad projektledare från IHM och erfarenhet av bl.a. användardrivna innovationsprocesser. Något som användes för att skapa kreativa lösningar i ett uppdrag med att etablera ett eventbaserat nätverk i Öresundsregionen för kreativa aktörer.

Elisabet Skylare har lång erfarenhet av varumärkesstärkande initiativ och har bl.a. arbetat med marknadsföringsprojekt som Areachef Danmark/Norge för VisitSweden, utvecklingsprojekt för VisitDenmark, research hos ETOUR, konceptutveckling inom den kreativa industrin. Elisabet som har Köpenhamn som bas, driver sedan 2006 sin egen firma inom strategisk kommunikation och utveckling med uppdrag och nätverk i de nordiska länderna.

Nu ser Elisabet fram emot det fortsatta arbetet med ”Mat & Kreativa näringar” och att tillsammans med aktörer från de kreativa näringarna målfokuserat involvera maten och måltiden som en självklar del av totalupplevelsen, i en internationell miljö. Samt att få budskapen, koncepten och succéhistorierna kommunicerade.