professional business plan writers chicago writing an intro for a research paper how to write a essay on war phd thesis on leadership literature review introduction examples buy essay cheap database research paper underpants gnomes business plan framework of research proposal monogrammed writing paper
Start / Kontakt / Projektledare /  Janet Fríða Johannesen

Janet Fríða Johannesen

Projektledare Janet Friða Johannesen, Tang og tare till mat, jj@If you can see this, please update your browseratlanticon.fo 

Janet Friða Johannesen er oprindelig uddannet bromatolog og hospitalsøkonoma. Efter en kort periode som fuldmægtig i Fiskeriministeriet i Danmark, blev hun ansat som kvalitets- og udviklingskoordinator hos Faroe Seafood, Færøernes største eksportvirksomhed.

Janet er nu partner og direktør i den færøske konsulentvirksomhed Atlanticon, se www.atlanticon.fo. Altanticon løser projektleder- og konsulentopgaver for private og offentlige virksomheder. Janet har mangeårige erfaringer med fødevaresikkerhed samt med miljø- og kvalitetsstyring. Hun har arbejdet med mange forskellige brancher og har været projektleder i nationale, nordiske og internationale projekter.

Janet har i mange år beskæftiget sig med administration og ledelse og har en Master-uddannelse i management og økonomi. I 8 år var hun bestyrelsesformand for Fiskaaling, et offentligt aktieselskab, der arbejder med forskning og udvikling inden for akvakultur.

Janet ser det som en spændende udfordring at arbejde med madprojekter, der fokuserer på både gastronomi, kultur og sundhed.